STADSKANAAL – DWCPRINT is ook dit jaar één van de 772 snelst groeiende bedrijven van Nederland. Daarmee is DWCPRINT FD Gazellen 2020. Donderdag 19 november wordt deze prestigieuze ondernemersprijs van het Financieel Dagblad (FD) online uitgereikt. “Wederom een prachtige erkenning, maar dit jaar wel wat dubbel”, aldus Martijn ten Pas, eigenaar van DWCPRINT.

De FD Gazellen Awards worden dit jaar voor de zeventiende keer uitgereikt. Om in aanmerking te komen voor een award is onder andere omzetgroei een belangrijk criterium. De omzetgroei dient minimaal 20% te zijn in de voorgaande drie jaar, waarbij minimaal 2 jaar, waaronder de laatste, winstgevend dient te zijn afgesloten.

2019 vs 2020

“Het winnen van een FD Gazellen is natuurlijk ontzettend gaaf, maar dit jaar wel wat dubbel. Je weet dat dit jaar compleet anders is dan voorgaande jaren en dat doet toch als ondernemer wel pijn. Begin maart waren we druk met onze ‘Samen Sterk Tegen Corona posters’ en was omzet echt even niet belangrijk. Nu is het strijden om gezond te blijven, omzet te behouden en waar mogelijk nieuwe omzetbronnen aan te boren”, aldus Martijn ten Pas.

Terugblikken en vooruitkijken

De afgelopen maanden is er veel gebeurd bij DWCPRINT. Zo vond er onder andere een verhuizing plaats en werd de compleet vernieuwde webshop gelanceerd. “De verhuizing hebben we afgelopen mei gerealiseerd”, laat Martijn ten Pas weten. “Deze stond al gepland voor corona, maar dit hadden we niet anders willen doen. De ruimte die we nu hebben heeft als groot voordeel dat we veilig op afstand van elkaar kunnen werken. Daarnaast is ook onze nieuwe webshop (www.dwcprint.nl) zeer recentelijk live gegaan. Door corona wel iets later dan gepland. De intensieve samenwerking met Dataline/MultiPess en X-Interactive heeft geresulteerd in een prachtige end-to-end oplossing, welke uiteindelijk ook op de markt zal worden gebracht”, vertelt Martijn ten Pas enthousiast. “Het komende jaar gaan we doen waar we goed in zijn en proberen we te behouden wat we de afgelopen jaren hebben opgebouwd”, aldus Martijn ten Pas.   

De snelste groeiers worden op verschillende data per regio bekend gemaakt. De uitreiking voor regio Noord vindt online plaats op 19 november. Dan zal duidelijk worden op welke plek DWCPRINT in de ranglijst is geëindigd.

Pin It on Pinterest

Share This