Wil je graag hangtags bedrukken voor bijvoorbeeld kleding, meubels of andere accessoires? Waar je deze ook voor wilt gebruiken; hangtags bedrukken doe je vanaf nu bij DWCPRINT. Hier kun jij jouw tags helemaal naar wens samenstellen. Bepaal zelf het formaat van jouw label, de bedrukking, het papiersoort en de afwerking van jouw label. Kijk snel hieronder welke opties je allemaal hebt. 

Jouw hangtags op maat bedrukt

Natuurlijk wil jij hangtags van de allerbeste kwaliteit. Hiervoor zit je bij DWCPRINT goed. Bij DWCPRINT wordt alleen met de beste machines en materialen gewerkt voor het maken van jouw hangtags. Het is niet voor niets dat we 100% tevredenheidsgarantie bieden. Jouw hangtags bedrukken doen we al vanaf oplage 1!

Bij DWCPRINT kun je volledig zelf op maat jouw labels samenstellen. Je kunt kiezen uit een aantal standaard formaten, maar je kunt daarnaast ook volledig zelf het formaat van jouw labels bepalen. Een bedrukking in kleur, of enkel in zwart? Het kan allemaal. Of wat dacht je van een bedrukking met goudinkt? Hiermee kun je allerlei metallic-kleuren nabootsen. Lees hier meer over drukken met goudinkt. Of een bedrukking met witte inkt op papiersoorten zoals kraft, zwart of één van de bijzondere Tintoretto kleuren? Het kan allemaal. De papiersoorten waaruit je een keuze kunt maken zijn stuk voor stuk van stevige kwaliteit. 

hangtags bedrukken
Afwerkingen

Natuurlijk is een boorgat onmisbaar voor jouw hangtags. Je bepaalt zelf hoe groot dit boorgat moet worden. Daarnaast kun je ook kiezen voor extra opties als het afronden van de hoekjes of twee afgeschuinde hoeken aan de bovenkant van jouw label. En moeten jouw labels voor langere tijd meegaan? Kies er dan voor om jouw labels te voorzien van een laminaat. Wat dacht je van een krastvast of softtouch laminaat? Ook een leer- of linnenlaminaat maken jouw hangtags helemaal af. 

 

 

Hangtags bedrukken bij DWCPRINT

Wil je hangtags bestellen? Weet dan dat wij snel leveren. Nadat wij jouw bestelling hebben ontvangen gaan we meteen voor je aan de slag. Hierdoor hoef jij nooit lang te wachten voor jij met jouw hangtags aan de slag kunt. Heb jij vragen over hangtags bedrukken of één van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. We zitten dagelijks van 08:30 tot 17:00 voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Informeer ook zeker even wanneer je een bepaalde optie mist bij het samenstellen van jouw hangtags. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt. 

Hangtags laat je drukken bij de drukker die alles kan; DWCPRINT!

Pin It on Pinterest

Share This