POS staat voor ‘point of sale’. De naam doet al vermoeden dat er iets verkocht dient te worden. POS materiaal is niets anders dan het onder de aandacht brengen van een product, zoals je dat bijvoorbeeld veel ziet in winkels. Er wordt een speciale plek ingericht voor dit product en middels POS materiaal blijft dit niet onopgemerkt. Het doel van het inzetten van POS materiaal is het beslissingsproces te beïnvloeden. Je begrijpt het al: het is van groot belang dat je dit doet met goed en kwalitatief materiaal. 

Wat is POS materiaal?

POS materiaal kun je eigenlijk zien als een verzamelnaam. Je hebt namelijk keuze uit ontzettend veel verschillende materialen en veel verschillende afwerkingen. Eén van de POS materialen die je veel terug ziet komen in winkels zijn plafondhangers. Deze vallen op, omdat er in winkels vaak al veel op de grond gebeurd en plafondhangers in de lucht hangen. Vloerstickers zijn ook erg populair. Met een vloersticker kun je het winkelend publiek naar een aanbieding leiden door bijvoorbeeld een bepaalde route door de winkel te maken die eindigt bij de aanbieding. Zo maak je het winkelend publiek écht nieuwsgierig! Natuurlijk wil je ook op de plek waar je de aanbieding presenteert de nodige informatie kunnen overdragen. Wat dacht je van een roll-up banner? Een roll-up banner is heel eenvoudig te installeren en ook heel makkelijk weer te demonteren. De roll up banner is daarmee ideaal voor wanneer je een product op verschillende plekken wilt gaan promoten. Dit systeem is namelijk heel mobiel. Andere leuke voorbeelden van POS-materiaal zijn:

  • tafelkaartjes 
  • baliedisplays 
  • vlaggenlijn 
  • beachvlag

Heb je een ander tof idee gezien waar je met ons graag over wilt sparren? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We zitten klaar om die uitdaging met jou aan te gaan! 

Straatstickers

Plafondhangers
 
roll up banner

 

 

 

 

 

Kwalitatief POS materiaal 

Zoals eerder al even kort aangekaart, het drukken van kwalitatief POS materiaal is ontzettend belangrijk. Wanneer jouw POS materiaal niet mooi is bedrukt of slecht is afgedrukt, doet dit afbreuk aan hetgeen wat jij promoot. Bij DWCPRINT ben je verzekerd van topkwaliteit materiaal én print. Waarom? DWCPRINT werkt alleen met de beste machines en materiaal. Hierdoor kunnen we dag in dag uit topkwaliteit leveren. Dat is een fijne gedachte toch? 

POS materiaal drukken bij DWCPRINT 

Jouw POS materiaal kunnen we super snel leveren. Hierdoor hoef jij dus nooit lang te wachten voor je aan de slag kunt met het promoten van jouw product! Voor de meeste producten leveren we binnen 5 werkdagen. Heb je vragen over het drukken van POS materiaal? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons op werkdagen tijdens kantooruren bereiken door met ons te chatten, bellen, mailen of door met ons te Whatsappen. 

Kwalitatief POS materiaal nodig? DWCPRINT drukt het voor jou!

Pin It on Pinterest

Share This