Op zoek naar leuke ideeën voor originele menukaarten? De menukaart is waar het om draait in een restaurant. Je wilt natuurlijk niet alleen dat hetgeen wat op de kaart staat in de smaak valt, maar ook echt iets kunnen overhandigen aan jouw gasten dat indruk maakt. Een menukaart die er netjes, verzorgd, maar bovenal ontzettend leuk uit ziet doet alles wat op de kaart staat nog beter smaken!

We kennen allemaal wel de standaard menukaart. Heel praktisch, maar niet heel origineel. Dit is de reden waarom we voor je een aantal ideeën hebben verzameld voor originele menukaarten.

Menukrant 

menukrant
Inderdaad, een menukaart in de vorm van een krant. Een ontzettend leuke manier om jouw menu te presenteren. Heb je ruimte over? Vertel leuke achtergrond informatie over jouw horecazaak, bijvoorbeeld over hoe jouw zaak is ontstaan of verwerk er een leuke prijsvraag in. Met deze originele menukaarten maak jij indruk. Er zijn mogelijkheden genoeg! Bij DWCPRINT kun je verschillende formaten kranten drukken: 

Tip: wil je de ‘echte’ krantenuitstraling? Kies dan voor 45 grs Courant papier.

Menukaart op klembord 

klembord

Jouw menu kun je ook presenteren op een klembord Zo heb je echt iets te overhandigen aan jouw gasten. De losse bladen waarop je het menu laat drukken, ook wel een losbladig binnenwerk genoemd, kun je heel eenvoudig wisselen. Erg handig wanneer je met enige regelmaat wijzigingen doorvoert in het menu.

Wil je wel dat jouw losbladig binnenwerk lang mee gaat? Laat deze dan afwerken met een laminaat. Keuze heb je uit een glanslaminaat, matlaminaat, softtouch (mat)laminaat en een krasvast (mat)laminaat. Volop keuze dus! 

Menukaart op placemats 

menukaart op placemats

Originele menukaarten met een dubbele functie? Kies dan voor het drukken van het menu op placemats. Met een placemat voorkom je vlekken en kringen op tafel. Wil je placemats laten drukken voor eenmalig gebruik? Kies dan voor het drukken van placemats in grote oplage. Wil je placemats drukken die meerdere malen gebruikt kunnen worden? Laat dan placemats voorzien van een laminaat. Deze kun je na het vertrek van jouw gasten gewoon afnemen met een vochtige doek en ze zijn weer helemaal klaar voor gebruik. 

Originele menukaarten drukken doe je bij DWCPRINT

Heb je zelf een ander te gek idee bedacht voor originele menukaarten? Onze slogan luidt niet voor niets ‘Dé drukker die alles kan’. Je begrijpt het goed, dat laten we graag zien. Deel je idee met ons, zodat we samen kunnen sparren en jouw idee tot uitvoering kunnen brengen. Heb je vragen voor ons of wellicht behoefte aan vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder! 

Originele menukaarten? Die laat je drukken door dé drukker die alles kan: DWCPRINT!

Pin It on Pinterest

Share This