Ben je op zoek naar een bijzonder papier met structuur? Dan hebben we goed nieuws voor je, dan hoef je niet verder te zoeken. In deze blog lichten we een aantal prachtige papiersoorten uit met een speciale textuur. Lees snel verder! 

Tintoretto Gesso papier

tintoretto

Tintoretto Gesso is een populair papier met structuur, en dat is niet voor niets. Tintoretto Gesso heeft een bijzondere structuur. Deze kan het beste omschreven worden als ‘geschept’. Door deze geschepte structuur heeft het veel weg van aquarelpapier. Dit is ook de reden dat voor o.a. aquarel illustraties dit een veel gekozen papiersoort is. Naast de bijzondere structuur is de kleur van het papier niet standaard wit, maar loopt deze eerder richting gebroken wit. Doordat het papier niet is voorzien van een strijklaag, is deze perfect beschrijfbaar. Tintoretto Gesso is verkrijgbaar in 300 en 350 grams. 

Tintoretto Gesso wordt veel gekozen voor het drukken van ansichtkaarten, trouwkaarten, geboortekaartjes, wenskaarten, compliment cards en visitekaartjes.  

Speciaal voor de echte papierfreaks voeren we, naast de crème witte variant, nog vier bijzondere kleuren Tintoretto in ons papierassortiment: Paprika (rood), Curry (geel), Ginepro (blauw), Cubeba (roze). Op deze gekleurde Tintoretto soorten is een bedrukking met zwart en/of wit aan te raden. De gekleurde Tintoretto soorten zijn verkrijgbaar in 350 grams. 

Linnenpersing papier 

linnenpersing

Linnenpersing is een papiersoort met een prachtig subtiel lijnenspel van horizontale en verticale lijnen. Dit creëert een soort raster die, zoals de naam al doet vermoeden, veel weg heeft van linnen. De kleur van linnenpersing is helderwit. Door te kiezen voor linnenpersing, kies je voor een klassieke uitstraling. Linnenpersing is verkrijgbaar in 290 grams. Ook linnenpersing is ongestreken en dus perfect beschrijf- en bestempelbaar. 

Linnenpersing is onder andere een veel gekozen papiersoort voor het drukken van trouwkaarten en geboortekaartjes.

Texture Vergé papier

texture verge

Als laatste noemen we graag nog Texture Vergé (Distinction Laid Sopra White). Dit is een papiersoort met een fijne, klassieke lijnstructuur. Doordat in dit papier een subtiel vleugje katoen is verwerkt, voelt het papier aangenaam aan. De kleur valt het beste te omschrijven als warm, (gebroken) wit. Het lijnenspel van Texture Vergé is iets grover dan het lijnenspel van linnenpersing papier. 

Texture Vergé wordt veel gekozen voor het drukken van geboortekaartjes, kaarten en visitekaartjes. 

Papier met structuur bedrukken

Wil je een papier met structuur bedrukken? Doe dit dan bij DWCPRINT. Bestellen bij DWCPRINT betekent verzekerd zijn van topkwaliteit. Drukken doen we alleen op de beste materialen met de beste machines. Ben je niet alleen benieuwd naar onze papiersoorten met een structuur, maar ook de rest van ons papierassortiment? Vraag dan onze showcase aan! Hierin tref je al onze papiersoorten aan. Vragen over het bovenstaande? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons op werkdagen bereiken van 09:00 tot 17:00 uur door ons te bellen, met ons te chatten, door een WhatsApp bericht te sturen of door ons een mailtje te sturen. We helpen je graag verder. 

Papier met structuur bedrukken? DWCPRINT is jouw drukwerkpartner!

Pin It on Pinterest

Share This