Ben je op zoek naar een bijzonder papier met structuur? Dan hebben we goed nieuws voor je, dan hoef je niet verder te zoeken. In deze blog lichten we een aantal prachtige papiersoorten uit met een speciale textuur die je bij DWCPRINT allemaal terugvindt in het standaard papierassortiment. Laat je inspireren! 

Tintoretto Gesso papier

Tintoretto Gesso is een populair papier met structuur, en dat is niet voor niets. Dit papier heeft een bijzondere structuur. Deze kan het beste omschreven worden als ‘geschept’. Door deze geschepte structuur heeft het veel weg van aquarelpapier. Dit is ook de reden dat voor o.a. aquarel illustraties dit een veel gekozen papiersoort is. Naast de bijzondere structuur is de kleur van het papier niet standaard wit, maar loopt deze eerder richting gebroken wit. 

Doordat het papier niet is voorzien van een strijklaag, is deze perfect beschrijfbaar. Tintoretto Gesso is verkrijgbaar in 300 en 350 grams en wordt veel gekozen voor het drukken van geboortekaarten, trouwkaarten en visitekaartjes.

Gekleurd papier met structuur

Speciaal voor de echte papierfreaks voeren we, naast de crème witte variant, nog vier bijzondere kleuren Tintoretto in ons papierassortiment: Paprika (rood), Curry (geel), Ginepro (blauw), Cubeba (roze). Op deze gekleurde Tintoretto soorten is een bedrukking met zwart en/of wit aan te raden. De gekleurde Tintoretto soorten zijn verkrijgbaar in 350 grams. 

Papier met structuur van linnen

Linnenpersing is een papier met een structuur van linnen die wordt gecreerd door een prachtig subtiel lijnenspel van horizontale en verticale lijnen.  De kleur van linnenpersing is helderwit. Door te kiezen voor linnenpersing, kies je voor een klassieke uitstraling. Linnenpersing is verkrijgbaar in 290 grams. Ook linnenpersing is ongestreken en dus perfect beschrijfbaar en bestempelbaar. 

Linnenpersing is onder andere een veel gekozen papier met structuur voor het drukken van trouwkaarten en geboortekaartjes.

Papier met klassieke lijnstructuur

Texture Vergé (Distinction Laid Sopra White). Een papiersoort met een fijne, klassieke lijnstructuur. Doordat in dit papier een subtiel vleugje katoen is verwerkt, voelt het papier aangenaam aan. De kleur valt het beste te omschrijven als warm, (gebroken) wit. Het lijnenspel van Texture Vergé is iets grover dan het lijnenspel van linnenpersing papier. 

Texture Vergé wordt veel gekozen voor het drukken van trouwkaarten en geboortekaartjes. 

Papier met geschepte structuur

Nieuw in ons papierassortiment is Old Mill. Old Mill wordt ook wel het zusjes van Tintoretto papier genoemd. Het heeft een prachtige structuur van handgeschept papier, maar dan zonder scheprand. De kleur van dit papier is te omschrijven als offwhite. 

Old Mill papier wordt veel gekozen voor het drukken van trouwkaarten, geboortekaartjes en visitekaartjes. 

Papier met structuur bedrukken bij DWCPRINT

Wil je een papier met structuur bedrukken? Doe dit dan bij DWCPRINT. Bestellen bij DWCPRINT betekent verzekerd zijn van topkwaliteit. Drukken doen we alleen op de beste materialen met de beste machines. Ben je niet alleen benieuwd naar onze papiersoorten met een structuur, maar ook de rest van ons papierassortiment? Vraag dan onze showcase aan! Hierin tref je al onze papiersoorten aan. Vragen over het bovenstaande? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons op werkdagen bereiken van 09:00 tot 17:00 uur door ons te bellen, met ons te chatten, door een WhatsApp bericht te sturen of door ons een mailtje te sturen. We helpen je graag verder. 

Papier met structuur bedrukken? DWCPRINT is jouw drukwerkpartner!

Pin It on Pinterest

Share This