Digitaal papier, 1 april grap, 2016 😉

door | 31 mrt, 2016 | Overige |

GRONINGEN – Online drukkerij DWCprint lanceert aanstaande vrijdag een nieuw product: “digitaal papier”. De jarenlange ervaringen van DWCprint in de grafische branche heeft geresulteerd in dit innovatieve en wereldwijd nieuwe product. De vraag naar een dergelijk product is groot gezien de huidige ontwikkelingen, rondom het MVO beleid, bij vele bedrijven. Met “digitaal papier” vervalt alle problematiek rondom de recycling van papier.

Jaren is DWCprint gezamenlijk met enkele buitenlandse universiteiten bezig geweest met de ontwikkeling van dit nieuwe product. “We lanceren een bijzonder product, een digitaal vel papier niet dikker dan een stevig vel papier. Het “papier” zonder batterijen is flexibel en kan vanaf afstand worden voorzien van nieuwe content.” aldus Martijn ten Pas, directeur bij DWCprint.

Het digitale papier wordt geheel milieuvriendelijk geproduceerd. Bij de productie komt niet meer CO2 vrij dan bij de productie van een normaal vel papier. Ook wordt gebruik gemaakt van 100% gerecyclede materialen.

De toepassingen voor dit product zijn eindeloos, vertelt Martijn; “Stel je voor je krijgt één vel papier door je brievenbus, van de bouwmarkt naar keuze. Aan de hand van de klantenkaart weet de bouwmarkt met welk project je bezig bent en je ontvangt hiervoor dus persoonlijke aanbiedingen. De week erop krijg je op hetzelfde vel papier weer een nieuwe aanbieding getoond.”

Aanstaande vrijdag lanceren we op onze website (www.dwcprint.nl) een eerste preview van het product, we verwachten dat we gereed zijn voor productie in het najaar van 2016. Bestellen / reserveren is vrijdag ook reeds mogelijk. Enkele grote retail ketens hebben al aangegeven interesse te hebben, voor het einde van het jaar zal het product ongetwijfeld bij iedereen op de mat liggen.

Noot voor de redactie, niet ter publicatie.

Meer informatie is vanaf vrijdag beschikbaar op www.dwcprint.nl
Heeft u vragen, neem dan contact op met Martijn ten Pas, DWCprint
Telefonisch via 06-24689931, of de mail: martijn@dwcprint.blog

P.s. een animatie van het product is beschikbaar op onze Facebook pagina
https://www.facebook.com/DWCprint/

 

Hulp nodig?

We helpen je graag,
van maandag t/m
vrijdag van
08.30 - 17.00 uur of
stuur ons een e-mail


Pin It on Pinterest

Share This