Spandoeken drukken is bij DWCPRINT is nu nóg goedkoper geworden. Aan ons assortiment hebben we een nieuwe spandoekvariant toevoegd, namelijk: Banner Budget. Waar je Banner Budget voor in kunt zetten vertellen we allemaal in deze blog! 

Goedkoop spandoek drukken
Goedkoop spandoek drukken

Banner Budget (340 gr/s)  is gemaakt van een combinatie van PVC en Polyester en kan zowel voor promoties binnen als voor (korte) promoties buiten worden gebruikt. Het materiaal is waterafstotend. Het doek kan tot een breedte van 244 cm worden bedrukt! Om deze budget variant aan te kunnen bieden, heb je alleen keuze uit de afwerkingen ‘schoonsnijden’ en ‘ringen’. Banner Budget, de naam zegt het eigenlijk al, is ideaal wanneer er sprake is van een klein budget. Deze variant is namelijk extra vriendelijk voor jouw portemonnee. 

 

Alle specificaties op een rijtje 

Materiaal

Polyester met PVC

Gewicht 340 gr./m2
Brandcertificaat Geen
Printtechniek UV-print
Maximale printbreedte uit één stuk 244 cm
Afwerking Schoonsnijden en ringen
Indoor/outdoor Indoor en outdoor
Waterafstotend Ja

 

Andere spandoek varianten

Spandoeken drukken voor gebruik buiten? Zoals eerder als duidelijk werd is Banner Budget enkel geschikt voor kortlopende promoties. Ben je dus van plan om voor langere tijd promotie te maken? Kies dan bijvoorbeeld voor de Banner 510 gr./ms. Deze heeft een langere levensduur en is van iets stevigere kwaliteit. En wil je een banner aan beide zijden bedrukken? Kies dan voor banner 610 gr./ms. Is er sprake van veel wind op de locatie waar jij jouw spandoeken komen te hangen? Kies dan voor Luchtdoorlatend Mesh. Dit doek is geperforeerd, zodat het geen wind vangt. Vind je het belangrijk dat jouw kleuren op het doek heel intens zijn? Kies dan voor ProPES. Deze is ook nog eens 100% recyclebaar! 

Alle doeken nog een keer op een rijtje 

Banner Budget

weinig budget, kortlopende promoties

Banner 510 gr/ms langere levensduur 
Banner 610 gr/ms dubbelzijdige bedrukking
Luchtdoorlatend mesh locaties waar veel wind staat
ProPES Hoogste kleurintensiteit, recyclebaar

Spandoeken drukken bij DWCPRINT

Welk spandoek je ook kiest, jij laat jouw spandoeken drukken bij DWCPRINT wanneer je topkwaliteit wenst voor een scherpe prijs! Wij bedrukken alleen de beste materialen met de meest innovatieve machines. Hierdoor kunnen wij dag in dag uit kwaliteit leveren. Heb jij vragen over spandoeken drukken of een ander product? Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons op werkdagen bereiken van 08:30 tot 17:00. Ook voor vrijblijvend advies kun je altijd bij ons terecht. 

Goedkoop spandoeken drukken? Dat doe je bij de drukwerkspecialist DWCPRINT!

 

Pin It on Pinterest

Share This