Podia? Barretjes? Entreekaarten? Bierviltjes? Hekken? Beveiliging? Check? Fijn! Maar wat dacht jij van net dat beetje extra aankleding? Een spandoek of een speakerdoek is zo bestelt en geeft net dat beetje extra festivalgevoel. En wij maken deze producten voor jou helemaal op maat!

Een spandoek is een product wat je op tientallen manieren in kan zetten. Van afscherming tot fotomuur: De mogelijkheden zijn eindeloos! Wij drukken onze spandoeken op 260 grams Mesh spandoek en op 510 grams PVC spandoek. Het eerste type doek is geschikt om buiten te hangen: Het heeft kleine gaatjes waar de wind met gemak doorheen waait. Het tweede type doek is een dicht doek en kun je niet in de wind hangen.

Een speakerdoek is het andere detail waar wij jou graag op wijzen. Een gewone speaker kent natuurlijk iedereen. Maar waarom maak je daar geen reclameuiting op? Zet de naam van het feest of festival op het doek en laat de mensen nog eens goed zien op welk geweldige feest ze zijn! Of betrek de speakers helemaal in de aankleding van het podium. Het thema hoeft niet op te houden bij de boxen, onze speakerdoeken zijn zo gemaakt dat ze elk geluidje met gemak doorlaten. Geen bezuiniging op geluidskwaliteit, maar wel een sfeer verhogend middel midden op het podium.

Meer weten over deze typen aankleding en weten hoe snel jij jouw doeken in huis hebt? Neem contact op met DWCprint of lees meer over speakerdoeken en spandoeken voor alles wat je moet weten.

Pin It on Pinterest

Share This