Posters zijn onmisbaar voor het promoten van een actie, evenement, product of een dienst. Met een poster, zeker van een groot formaat, val je op. Wanneer je poster wilt drukken bij DWCPRINT heb je nu nog meer keuze uit diverse varianten! We hebben namelijk ons assortiment posters drukken uitgebreid. Waarmee? We vertellen het allemaal in deze blog. 

 

Lichtbak poster
Lichtbak poster

Reclame in lichtbakken doet het heel goed. Het fijne van lichtbak reclame is het feit dat jouw promotie ook met name ’s avonds wanneer het heel donker is goed zichtbaar is. Voorheen (en nu overigens nog steeds) kon je bij DWCPRINT enkel terecht voor het bedrukken van lichtbakplaten. We hebben nu ook een goedkoper alternatief voor je: een lichtbak poster. Wil je regelmatig de promotie in jouw lichtbak willen verwisselen? Dan is de lichtbak poster een uitkomst voor jou! 

Lichtbak posters worden gemaakt van 280 gr/ms Backlit Polyester materiaal. Dit materiaal, een glanzende polyesterfilm, is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Dit komt door de watervaste eigenschappen van het materiaal. Backlit Polyester is van zichzelf melkwit van kleur. Dit zorgt ervoor dat het licht wat uit jouw lichtbak komt goed wordt verdeeld.

 

 

Outdoor posters 

Outdoor poster
Posters drukken speciaal voor buiten? Die hebben we voor je! Outdoor posters, de naam zegt het al, zijn bij uitstek geschikt voor al jouw promoties buiten. Deze posters worden gemaakt van speciaal 200 gr/ms waterproof papier. Dit materiaal is waterafstotend en zorgt ervoor dat jouw promotie buiten lang blijft ‘plakken’. Je bestelt bij DWCPRINT een outdoor poster al vanaf oplage 1 en bepaalt zelf het eindformaat. Je dient wel rekening te houden met het minimale formaat. Dit is 42 x 42 cm. 

Wil je een scheurvast materiaal, wat tevens ook weerbestendig is, voor jouw promoties buiten? Kies er dan voor om een spandoek te drukken. 

 

Poster op fotopapier

Posters op fotopapier 

Last but not least hebben we nog toegevoegd aan ons assortiment: posters op fotopapier. Hier kies je voor wanneer je een haarscherpe afdruk wilt van bijvoorbeeld een foto op een luxe, stevig papier. Wij drukken jouw ontwerp dan op 240 gr/ms papier. Je kunt een keuze maken uit een glanzende of een matte uitstraling. Ook het minimale formaat van dit materiaal is 42 x 42 cm. 

 

 

Posters drukken bij DWCPRINT

Welke variant poster je ook kiest, jij laat jouw posters drukken bij DWCPRINT wanneer je topkwaliteit drukwerk wenst voor een zeer scherpe prijs. Heb je vragen over ons assortiment posters of wellicht een ander product? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder op werkdagen van 08:30 tot 17:00 via telefoon, mail, chat of WhatsApp. 

Posters drukken doe je bij DWCPRINT! Hier heb je keuze uit het meest uitgebreide posterassortiment!

Pin It on Pinterest

Share This