Werken bij DWCPRINT?

Werken bij een snel groeiende online drukkerij?

Kom jij werken bij een snel groeiende digitale drukkerij? Ben je helemaal gek van papier, houd je van de nieuwste machines en ben je op zoek naar een ambitieuze job? Bekijk dan snel welke uitdagingen we voor jou klaar hebben staan!

Dromen, denken, durven, doen!

In de zomer van 2017 plaatsten we onze eerste machines en sindsdien is onze groei explosief. We werken met een leuke club vakmensen iedere dag weer aan het mooiste (exclusieve) drukwerk. We doen alles graag net even anders dan anderen. Een beetje eigenwijs zijn we dus wel.

Iedereen is een volwaardig teamlid, ongeacht je functie. We maken met elkaar belangrijke beslissingen. Beslissingen waarmee we ons bedrijf én jou laten groeien! Jouw ambities daarin zijn van wezenlijk belang. Een beetje ondernemersbloed is dus helemaal niet verkeerd!

Een bijkomstigheid van deze groei is dat we een flexibele organisatie moeten zijn en blijven. Geen dag is hetzelfde. We zijn trots op wat we tot nu toe bereikt hebben.

Wij zien nog vele kansen en daar hebben we jou bij nodig!

Openstaande vacatures
Acquisitie op basis van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures

Solliciteren & open sollicitaties

Wil je solliciteren op één van onze openstaande vacatures? Stuur dan een e-mail met daarin je CV en motivatiebrief naar pz@dwcprint.nl. Heb je de juiste functie niet gevonden op onze website? Je bent vrij ons een open sollicitatie toe te sturen. Mocht er een passende functie beschikbaar komen, dan nemen we direct contact met je op. Open sollicitaties mogen gericht worden aan pz@dwcprint.nl

Heb je vragen? Bel dan gerust 088 – 33 88 500 en vraag naar Steven Jansen.

Pin It on Pinterest

Share This