Werken bij DWCPRINT?

Werken bij een snel groeiende online drukkerij?
In de mooiste stad van Nederland?

Kom jij werken bij een snel groeiende digitale drukkerij? Ben je helemaal gek van papier, hou je van de nieuwste machines en ben je op zoek naar een ambitieuze job? Bekijk dan snel welke uitdagingen we voor jou klaar hebben staan!

Dromen, denken, durven, doen!

Nog geen jaar geleden plaatsten we onze eerste machines, en sindsdien is de groei explosief. We werken met een leuke club vakmensen iedere dag weer aan het mooiste (exclusieve) drukwerk. We doen alles graag net even anders dan anderen, een beetje eigenwijs zijn we dus wel.

Iedereen is een volwaardig teamlid, ongeacht je functie. We maken met elkaar belangrijke beslissingen, beslissingen waarmee we ons bedrijf en jou laten groeien! Jouw ambities daarin zijn van wezenlijk belang. Een beetje ondernemersbloed is dus helemaal niet verkeerd!

Een bijkomstigheid van deze groei is dat we een flexibele organisatie moeten zijn en blijven. Geen dag is hetzelfde. We zijn trots op wat we tot nu toe bereikt hebben.

Wij zien nog vele kansen, daar hebben we jou bij nodig!

Openstaande vacatures

Acquisitie op basis van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures

Solliciteren & open sollicitaties

Wil je solliciteren op één van de bovenstaande functies? Stuur dan een e-mail met daarin je CV en begeleidende brief naar steven@dwcprint.nl. Solliciteer je op een functie waarin het Adobe-pakket een pré is? Je kan dan direct bonuspunten scoren door je brief aan te leveren volgens de aanleverspecificaties van ons product briefpapier. Heb je de juiste functie niet gevonden op onze website? Je bent vrij een open sollicitatie toe te sturen. Mocht er een passende functie beschikbaar komen nemen we direct contact met je op. Open sollicitaties mogen gericht worden aan steven@dwcprint.nl.

Heb je vragen bel dan gerust 088 – 33 88 500 en vraag naar Steven Jansen.

Pin It on Pinterest

Share This