Bij DWCPRINT kun jij voor iedere gelegenheid jouw kaarten laten drukken. Zo kun je onder andere bij ons terecht voor bijvoorbeeld het drukken van jouw geboortekaarten, en trouwen? Dat kan natuurlijk ook niet zonder de perfecte safe-the-date en trouwkaart, en jawel die drukken wij voor jou met de grootste zorg en passie. Waarvoor je ook jouw kaarten wilt laten drukken; kaarten drukken doe je in alle soorten en maten. Less is more of helemaal over de top? Ook voor creatieve uitspattingen draaien wij onze handen niet om. Benieuwd naar de opties? Lees dan zeker even deze blog!

Mogelijkheden voor kaarten drukken 

Voor het drukken van kaarten bieden wij jou veel verschillende opties. Zo heb je bij ons de keuze uit heel veel verschillende papiersoorten. Wij snappen heel goed dat dit grote aanbod in papiersoorten er voor kan zorgen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Twijfel je over welke papiersoort je voor het drukken van jouw kaarten wilt gaan gebruiken? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om papiersamples te bestellen. Dit is gratis en volledig vrijblijvend! 

wit op kraftpapier
Kaarten drukken specials

Wanneer jij jouw kaarten laat drukken bij DWCPRINT heb je ruime keuze uit verschillende specials. Met deze specials kun je ervoor zorgen dat jouw kaart lekker opvalt. Wat dacht je van een afwerking met foliedruk? Drukken met goudinkt of drukken met witte inkt op zwart papier of kraftpapier? En dan hebben we het nog niet eens gehad over het afwerken van jouw kaarten met ronde hoeken of het stansen van jouw kaarten in de vorm die jij maar wilt. Kortom; de opties die je hebt voor kaarten drukken zijn ongekend. 

Digitaal kaarten drukken

Kaarten drukken we op onze digitale drukpers. Dit betekent dat je al kaarten kunt laten drukken vanaf oplage 1. Daarnaast kunnen wij jouw kaarten heel snel leveren. Wanneer jouw bestelling geen speciale afwerking(en) betreft, kun je deze de volgende werkdag al in huis verwachten wanneer je op werkdagen bestelt en aanlevert voor 16:00. 

Wist je dat DWCPRINT ook bijpassende wenskaartenveloppen levert? Houd er altijd rekening mee dat de envelop altijd minimaal 5 mm groter moet zijn dan het formaat van jouw kaarten. Wil je helemaal uitpakken? Kies er dan voor om de envelop af te sluiten met een mooie sluitzegel

Drukwerk bestellen bij DWCPRINT

Wanneer jij jouw kaarten besteld bij DWCPRINT weet je zeker dat er wordt gewerkt met de beste machines en materialen. Dat is een fijne gedachte toch? Heb je vragen/opmerkingen over kaarten drukken of één van onze andere producten? Neem dan zeker even contact met ons op! Wij zijn op werkdagen te bereiken van 08:30 tot 17:00 via telefoon, mail en Whatsapp. 

Kaarten drukken? Kies DWCPRINT wanneer je de beste kwaliteit wenst voor een zeer scherpe prijs! 

Pin It on Pinterest

Share This