Kaarten drukken, maar dan met een exclusieve uitstraling? Voor luxe kaarten drukken zit je bij DWCPRINT goed. Hier kun je op verschillende manieren een exclusieve uitstraling geven aan jouw kaarten. Wat de mogelijkheden zijn? Wij vertellen het je allemaal in deze blog. Lees snel verder.

5 manieren voor luxe kaarten drukken

Geboortekaartjes, trouwkaarten of misschien wil je wel een serie kaarten laten drukken voor de verkoop? Wat voor kaarten je ook wilt laten drukken, bij DWCPRINT kun je ze op verschillende manieren een luxe uitstraling geven. We lichten hieronder vijf verschillende manieren toe waarop je luxe kaarten kunt drukken.

#1 Kies voor een speciaal papiersoort

Luxe kaarten drukken kan allereerst door te kiezen voor een speciaal papiersoort. Dit kan papier zijn in een bijzondere kleur (bijvoorbeeld zwart, goud of kraft), maar ook papier met een structuur zoals bijvoorbeeld Tintoretto Gesso, Texture vergé papier of linnenpersing. Of wat dacht je van onze Sirio-serie? Deze bevat papiersoorten met een prachtige subtiele glinstering. Hier vind je een compleet overzicht van al onze beschikbare papiersoorten. 

Vind je het lastig je een voorstelling te maken van een bepaald papiersoort? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend papiersamples aan te vragen. Nieuwsgierig naar al onze papiersoorten? Bestel dan de gratis* DWCPRINT showcase. Hierin tref je, naast al onze papiersoorten, ook alle druk- en afwerkopties aan. 

#2 Kies een speciale bedrukking

Natuurlijk kun je gaan voor een mooie full-colour bedrukking of een bedrukking in enkel zwart, maar wist je dat er meer mogelijk is dan dat? Bij DWCPRINT kun je namelijk ook kiezen voor een bedrukking met goudinkt of witte inkt. Goudinkt bevat een prachtige, subtiele glinstering die jouw drukwerk meteen een exclusieve uitstraling geeft. Of wat dacht je van witte inkt op één van onze gekleurde papiersoorten, bijvoorbeeld goud? Er zijn volop drukmogelijkheden voor luxe kaarten drukken! 

#3 Kies voor foliedruk

Foliedruk mag natuurlijk niet ontbreken in het rijtje met mogelijkheden voor luxe kaarten drukken. Met foliedruk kun je bepaalde elementen in jouw ontwerp voorzien van een metallic folie. Je hebt hiervoor keuze uit maar liefst 10 verschillende foliekleuren, waaronder het populaire goudfolie, zilverfolie en koperfolie. Een absolute favoriet voor luxe kaarten drukken. 

#4 Kies voor Spot-UV

Een andere luxe afwerking van jouw kaarten is Spot-UV. Net als bij foliedruk kun je, wanneer je kiest voor een afwerking met Spot-UV, helemaal zelf bepalen welke elementen je in jouw ontwerp extra onder de aandacht wilt brengen. Dit gebeurt op een hele subtiele wijze met een hoogglanzende transparante folie. Spot-UV geeft een heel verrassend effect. Zodra je met lichtval gaat spelen, worden de elementen die uitgevoerd zijn in Spot-UV goed zichtbaar. 

#5 Laat jouw kaarten stansen

Niet recht toe recht aan, maar kaarten gesneden in jouw eigen unieke vorm! Met onze digitale stansmachine kunnen we jouw kaarten snijden in de vorm die jij wilt. Kaarten met een venster, kaarten in de vorm van een hart of misschien wil je wel pocketfold kaarten laten drukken? Door jouw kaarten te laten stansen in een unieke vorm maak je er echt iets exclusiefs van!

Luxe kaarten drukken doe je bij DWCPRINT

Het begint natuurlijk allemaal met een goed idee, maar als de uitvoering niet goed is komt jouw idee ook niet volledig tot z’n recht. Kies daarom voor een goede drukker. Bij DWCPRINT kun je vertrouwen op topkwaliteit drukwerk, ook wanneer je kiest voor luxe kaarten drukken. Hier wordt alleen gewerkt met de beste machines en materialen. Heb je vragen over het bovenstaande of kunnen we je ergens anders mee helpen? Neem dan gerust contact op met één van onze drukwerkspecialisten op de klantenservice. Zij zitten klaar om jou verder te helpen! 

Luxe kaarten laten drukken? Bestel ze vandaag nog eenvoudig online bij DWCPRINT!

Pin It on Pinterest

Share This