Alles te weten komen over een afwerking met Spot-UV? Goed nieuws, dan hoef je alleen nog maar naar beneden te scrollen. Wij leggen jou in deze blog tot in detail uit wat Spot-UV is en welke mogelijkheden je hiermee hebt. Eén ding is zeker: wanneer jij jouw drukwerk laat afwerken met Spot-UV maak je er écht iets exclusiefs van!

Wat is een afwerking met Spot-UV Lak?

Een afwerking met Spot-UV lak is niets anders dan het aanbrengen van een (hoog)glanzende folie/lak op jouw drukwerk. Doordat de folie een hoog glansgehalte heeft contrasteert dit heel mooi op een matte ondergrond van softtouch (mat)laminaat. Wat deze exclusieve afwerking leuk maakt is het feit dat je hiermee bepaalde elementen in jouw ontwerp op subtiele wijze extra onder de aandacht te brengen. Een logo of naam die er uit springt? Je bepaalt helemaal zelf welke elementen in de ‘spotlights’ mogen worden gezet. Een afwerking met spot-UV lak wordt onder andere veel toegepast op visitekaartjes, flyers, kaarten en folders.

Voorbeelden van een afwerking met Spot-UV 

Vind je het lastig om alleen met tekst en een paar afbeelding te beoordelen of Spot-UV de afwerking is waar jij naar op zoek bent? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om gratis samples aan te vragen. Deze sturen we via de post naar jou op. Samples aanvragen doe je hier.

Overweeg dan eens de DWCPRINT showcase te bestellen. Hierin tref je al onze papiersoorten, druk- en afwerkmogelijkheden aan. Je betaalt slechts €9,95 incl. btw en verzending. 

Wanneer je de DWCPRINT showcase aanvraagt, ontvang je een kortingscode waarmee je het gehele aankoopbedrag van de showcase bij een eerstvolgende bestelling terugkrijgt!

Andere luxe afwerkingstechniek: foliedruk

foliedruk

Twijfel je nog of een afwerking met Spot-UV voor jou de juiste afwerking is? Verdiep je dan ook eens in de mogelijkheid om jouw drukwerk met foliedruk af te werken. Het druk- en afwerkproces is nagenoeg gelijk. Keuze heb je uit 8 verschillende metallic foliekleuren, waaronder de populaire kleuren: goud, zilver en koper.

 

Een afwerking met Spot-UV uitbesteden bij DWCPRINT

DWCPRINT is jouw drukwerkpartner. Hier profiteer je van 100% tevredenheidsgarantie. Wij werken dag in dag uit met de beste machines en materialen, waardoor we constant de kwaliteit hoog kunnen houden. Heb je vragen over deze afwerking of een van onze andere luxe afwerkingstechnieken? Neem dan contact met ons op! We helpen je op werkdagen van 09:00 tot 17:00 graag verder!

Een afwerking met Spot-UV? Laat dat maar over aan drukwerkspecialist DWCPRINT!

Meer spot-uv lak (pr)in(t)spiratie? Neem een kijkje op onze social media kanalen! 

Pin It on Pinterest

Share This