Drukken met metallic inkt? En óf we dat kunnen. Door metallic inkt toe te passen, geef jij in een handomdraai een exclusieve uitstraling aan jouw drukwerk. Trouwkaarten, geboortekaarten, jubileumkaarten of misschien wel visitekaartjes? Drukken met metallic inkt is bij uitstek geschikt voor alle gebeurtenissen en gelegenheden die iets extra’s verdienen. Meer weten over drukken met metallic inkt en de mogelijkheden die je hiermee hebt? Lees dan snel verder.

Drukken met metallic inkt, hoe gaat het in z’n werk?

Metallic kleuren creëren we op een unieke manier. We doen dit door eerst full-colour kleuren te drukken. Door over deze full-colour kleur vervolgens goudinkt te drukken (je bepaalt zelf de dekking van de goudinkt), kun je allerlei verschillende metallic kleuren creëren. Hoe gaaf is dat? Drukwerk met metallic inkt produceren we op onze Kodak Nexpress. Dit is één van de meest vooraanstaande digitale drukpersen van het moment. Deze laat het toe aan de vier standaard drukkleuren (CMYK) een vijfde kleur toe te voegen. Dit kan goud, wit of transparant zijn. Het drukken met metallic inkten is alleen mogelijk wanneer je digitaal drukwerk bestelt. Het voordeel van digitaal drukwerk is dat we niet met platen hoeven te werken, wat aanzienlijk scheelt in de opstartkosten. Eerst een proefdruk ontvangen voordat je de volledige oplage bestelt? Een proefdruk met metallic inkt bestel je met 50% korting. 

Samples van metallic inkt

Wil je voorbeelden zien van full-colour gecombineerd met goudinkt? Vraag dan ons gratis goudstalen boek aan. Hierin leggen we ook uit hoe je goudinkt in je bestand verwerkt.

Hoe bestel je drukwerk met metallic inkt?

Kaarten, visitekaartjes, flyers of misschien wel folders met metallic inkt laten drukken? Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het selecteren van de juiste bedrukking tijdens het samenstellen van jouw drukwerkproduct. Je kiest voor een bedrukking enkelzijdig (of dubbelzijdig) kleur + goud. Je kunt deze bedrukking op vrijwel alle papiersoorten toepassen. Zo kun je eindeloos variëren!

Drukwerk met metallic inkt aanleveren

Belangrijk om te weten is dat, wanneer je kiest voor drukken met goudinkt, jij jouw drukwerk op specifieke wijze dient aan te leveren. De kleur goud moet in een steunkleur worden opgemaakt en op overdruk staan. Hoe je dit moet doen leggen we uit in de aanleverspecificaties voor drukken met goudinkt

Drukwerk met metallic inkt bestel je bij DWCPRINT

Wanneer je drukwerk van topkwaliteit wenst, bestel jij jouw drukwerk met metallic inkt bij DWCPRINT. Bij DWCPRINT profiteer je van 100% tevredenheidsgarantie. Heb je vragen en/of zijn er onduidelijkheden over de mogelijkheden die je hebt op het gebied van drukken met metallic inkt? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bellen, mailen, met ons chatten of met ons WhatsAppen. We zitten klaar om je verder te helpen. 

Drukwerk met metallic inkt bestellen? Dat doe je eenvoudig én voordelig online bij DWCPRINT!

Pin It on Pinterest

Share This