Het einde van de maand december komt alweer in zicht! Dit betekent dat de eerste eindejaarsgeschenken binnenkort alweer verstuurd gaan worden. Ben jij nog op zoek naar originele relatiegeschenken? In deze blog geven we jou een aantal tips voor de leukste eindejaarsgeschenken

Pennenhouders, niet alleen maar praktisch

Vind je het belangrijk dat jouw eindejaarsgeschenken er niet alleen leuk uitzien, maar ook nog eens praktisch zijn? Overweeg dan pennenhouders te bedrukken! Pennenhouders zorgen ervoor dat pennen (en andere schrijfwaren) niet meer uit het zicht verdwijnen. Een pennenhouder, gemaakt van super stevig karton, kun je bij DWCPRINT helemaal naar eigen wens laten bedrukken. Wil je het extra feestelijk maken? Kies dan voor een bedrukking met goudinkt!

Het opmaken van pennenhouders doe je aan de hand van een template. Check hiervoor de aanleverspecificaties.

Met een bureaukalender altijd overzicht van de juiste data

In de categorie leukste eindejaarsgeschenken horen ook zeker de bureaukalenders thuis! Net als pennenhouders zijn ook bureaukalenders handig voor op je bureau. Met een bureaukalender heb jij namelijk altijd een goed overzicht van alle data. Daarnaast heb je, omdat elke maand een nieuwe pagina betekent, veel ruimte om beeld en informatie kwijt te kunnen en creëer je dus voor elke maand dus een compleet nieuwe look.

Het opmaken van bureaukalenders doe je aan de hand van een template. Check hiervoor de aanleverspecificaties.

Laat jouw eigen wijnetiketten drukken

Tijdens de feestdagen mag een goede fles wijn natuurlijk niet ontbreken. Met een fles wijn zit je daarom altijd goed. Een fles wijn kan ook snel heel ‘standaard’ en saai zijn. Laat daarom bij DWCPRINT jouw eigen wijnetiketten drukken! Deze plak je zo over het huidige etiket heen. Voor het drukken van jouw eigen wijnetiketten kun je maar liefst kiezen uit vier verschillende stickerpapier soorten. Ga bijvoorbeeld voor mooi gevergeerd stickerpapier (sticker creme verge). De prachtige lijnstructuur in dit stickermateriaal zorgt voor een prachtige chique uitstraling!

Wijnetiketten

Wijnkist

Een kaartje mag natuurlijk niet ontbreken…

Psst… natuurlijk mag een mooi kaartje met een persoonlijke boodschap niet ontbreken. Ga jij voor een ansichtkaart of misschien wil je wel kartonnen labels laten drukken? Wat voor kaartjes je ook wenst; DWCPRINT drukt ze allemaal voor je!

De leukste eindejaarsgeschenken scoor je bij DWCPRINT

Enthousiast geworden over één van bovenstaande eindejaarsgeschenken? Of wellicht heb je nog vragen/zijn er onduidelijkheden over het bovenstaande? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op! Heb je zelf een gaaf geschenk verzonnen en ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Spar met ons! Er is vaak meer mogelijk dan je denkt. Je kunt ons op werkdagen bereiken tussen 09:00 en 17:00 uur door ons te mailen, met ons te chatten, whatsappen of door ons te bellen. We helpen je graag verder! 

Eindejaargeschenken? Deze bestel je vandaag nog bij dé drukker die alles kan!

Pin It on Pinterest

Share This