Sta je binnenkort op een beurs en/of organiseer je binnen nu en aanzienlijke tijd een event? In beide gevallen is jouw stand of event niet compleet zonder leuke, gratis weggevertjes (ook wel giveaways genoemd). Wil je voorkomen dat hetgeen wat je gratis weggeeft aan jouw bezoekers meteen in de prullenbak verdwijnen? Dan is het van belang dat jouw weggevertjes ook praktisch zijn. Wij geven je hieronder drie suggesties voor leuke, betaalbare weggevertjes. Lees snel verder! 

 

Weggevertjes met jouw eigen logo

Met weggevertjes wil je bezoekers blij maken, iets mee geven. Deze zijn niet alleen leuk voor bezoekers om te krijgen, het biedt jou ook de mogelijkheid iets van jezelf te laten zien. Laat zeker jouw logo groot en duidelijk terugkomen op jouw weggevertjes. Zo worden bezoekers altijd weer met je geassocieerd, en dat is natuurlijk wat je wilt! 

 

notitieblok
Notitieblokjes als weggevertjes

Onze eerste suggestie voor in de categorie leuke weggevers is het drukken van notitieblokjes. Iedereen gebruikt wel eens een notitieblok. Ze komen overal van pas. Daarnaast is een beurs of event bij uitstek de gelegenheid om als bezoeker(s) aantekeningen te maken. Zo wordt jouw weggevertje meteen gebruikt! 

 

losse-papieren-stickers

Weggevertjes die blijven plakken

Weggevertjes die blijven plakken? Laat dan stickers drukken met jouw logo erop en daarnaast bijvoorbeeld nog een grappige boodschap. Nog een stapje verder gaan? Zorg er dan voor dat de sticker dat de bezoeker van jouw stand of event jouw sticker(s) aan iemand anders moet geven, bijvoorbeeld omdat hier een complimentje of een grapje op staat.

 

 

Boomerang kaarten drukken
Boomerang kaarten om weg te geven

Kaarten doen het ook altijd goed als weggevertjes op beurzen en events. Een mooie illustratie of een inspirerende boodschap? Je kunt het allemaal op een boomerang kaart laten drukken. Zorg er ook bij de kaarten voor dat de bezoekers van jouw stand/event de kaarten weer door kunnen geven en/of daadwerkelijk naar iemand op kunnen sturen. Zo krijgt jouw giveaway een dubbele functie!

 

De leukste weggevertjes laat je drukken bij DWCPRINT!

Wat je ook als weggevertjes wilt gaan inzetten, je laat het drukken bij DWCPRINT! Hier profiteer je van een uitstekende service. Daarnaast wordt er enkel en alleen met de beste machines gewerkt. Hierdoor kunnen we jou elke dag opnieuw topkwaliteit bieden. Heb je vragen over het drukken van bovengenoemde weggevertjes of heb je een ander tof idee? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder! Bel of mail ons of stuur ons een chatbericht of WhatsApp bericht. 

Giveways laten bedrukken? Wanneer je dit voordelig en snel wilt doen zit je hiervoor bij DWCPRINT goed!

Volg ons op social media voor de nodige (pr)in(t)spiratie! 

Pin It on Pinterest

Share This