Drukken op kraftpapier

Lijkt drukken op kraftpapier jou ook wel wat? Dan hebben we goed nieuws voor je, hiervoor zit je bij ons goed. Alles over dit speciale papiersoort leggen we je hieronder uit. Lees snel verder!

Wat is kraftpapier?

Kraftpapier is een uniek papiersoort gemaakt van 100% gerecycled papier. Een milieubewuste keuze dus! Waar de naam ‘kraft’ vandaan komt? Kraft betekent in het Duits ‘kracht’. De naam verwijst hiermee naar de zeer sterke eigenschappen van het papier. Probeer het maar eens te scheuren. Je zult zien dat dit jou niet heel gemakkelijk af zal gaan. Het is een ongestreken papiersoort en is daarmee uitstekend beschrijfbaar en bestempelbaar. Je zou het dus prima kunnen gebruiken voor het drukken van bijvoorbeeld ansichtkaarten of stempelkaarten. Het papier geeft door een hele ‘eigen’ papierstructuur jouw drukwerk een hele bijzondere uitstraling. Daar heb je dus niet zo veel voor nodig.

Kraftpapier is bij DWCPRINT verkrijgbaar in de 280 grams variant. Dit maakt het papier multi-inzetbaar. Kaarten, visitekaartjes, als omslag voor een brochure of misschien wel hangtags van kraftpapier? Drukken op kraftpapier kan altijd! Let wel op: omdat het gerecycled papier betreft, kan de kleur per papierlevering verschillen.

Voorbeelden van drukken op kraftpapier

Benieuwd naar het materiaal en de drukkwaliteit op het materiaal? Wil je dit eerst zien voor je gaat bestellen? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend onze papiersamples aan te vragen! Vaak versturen we deze dezelfde dag nog zodat jouw samples al binnen 1 á 2 werkdagen bij jou op de mat vallen! Zo kun je meteen beoordelen of het aan jouw verwachtingen voldoet.

Kraftpapier bedrukken met witte inkt

Op zoek naar een bijzonder contrast? Kies dan voor  kraftpapier bedrukken met witte inkt! Voor het drukken met wit gelden specifieke aanleverspecificaties. Deze vind je hier. Ook enkel met zwart drukken op kraftpapier doet het altijd goed. Wil je echt een diepzwarte kleur? Maak dan jouw zwart op in 400% full colour. Hoe je dat doet lees je hier. Let op: full colour kleuren kunnen er anders uit de verf komen. Houd hier rekening mee.

Proefdruk drukwerk op kraftpapier

Wanneer je een proefdruk laat maken voor je de definitieve oplage besteld kom je niet voor verrassingen te staan. Je profiteert nu maar liefst van 50% korting op een proefdruk van digitaal drukwerk! 

Drukwerk op kraftpapier bestellen bij DWCPRINT

Wanneer je verzekerd wilt zijn van een uitstekende drukkwaliteit bestel jij jouw drukwerk bij DWCPRINT. Jouw drukwerk op werkdagen voor 16:00 besteld (zonder speciale afwerkingen) betekent de volgende werkdag al in huis! Dit betekent dus dat je nooit lang hoeft te wachten voor jij jouw drukwerk in huis hebt! Heb je vragen over drukken op kraftpapier of wellicht één van onze andere papiersoorten? Neem dan zeker even contact met ons op! Wij zitten klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Topkwaliteit drukwerk op kraftpapier? Bestel het vandaag nog voordelig en snel bij DWCPRINT!

Pin It on Pinterest

Share This