Het is bijna zo ver: de Sign & Print Expo in Gorinchem! De Sign & Print Expo vindt plaats op 26 t/m 28 maart en is hét event waar toekomstige innovaties en trends op het gebied van sign en print worden gepresenteerd. Daar wil jij natuurlijk bij zijn!

Je hebt onze slogan ‘dé drukker die alles kan’ vast wel eens voorbij zien komen. Je begrijpt het al; wij laten jou dat tijdens deze expo graag zien. Ons doel is om jou te inspireren en imponeren met print. We zouden het ontzettend leuk vinden wanneer je een bezoekje brengt aan het


DWCPRINT CAFÉ, standnummer K 116

In het DWCPRINT CAFÉ presenteren wij jou al onze papiersoorten, materialen, druk- en afwerkmogelijkheden. Er valt genoeg te zien, aan te raken én mee te nemen. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze gratis showcase t.w.v. €35,- en een kortingsvoucher t.w.v. €25,-. Een bezoekje aan het DWCPRINT CAFÉ is zeker de moeite waard!

Locatie Sign & Print Expo

Evenementenhal Gorinchem, Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem

Openingstijden

Kom jij ons een van de onderstaande dagen bezoeken? Onze stand is goed bemand om al je vragen direct te beantwoorden. Daarnaast bieden we je graag een drankje aan in ons café! Maak kennis met je orderbegeleider, of laat je inspireren door onze overweldigende voorraad aan samples en voordelen. 

  • 26 maart 13.00 – 21.00 uur
  • 27 maart 13.00 – 21.00 uur
  • 28 maart 10.00 – 17.00 uur

Plattegrond locatie stand DWCPRINT

Klik op onderstaande afbeelding om een vergroting te downloaden, of download hier.

Pin It on Pinterest

Share This