GRONINGEN – DWCPRINT B.V. is één van de 770 snelst groeiende bedrijven van Nederland. Daarmee is DWCPRINT FD Gazellen 2019. Donderdag 7 november wordt deze prestigieuze ondernemersprijs van het Financieele Dagblad (FD) uitgereikt. “We zijn ontzettend trots”, aldus Martijn ten Pas, eigenaar van DWCPRINT.

De FD Gazellen Awards worden dit jaar voor de zestiende keer uitgereikt. Om in aanmerking te komen voor een award is onder andere omzetgroei een belangrijk criterium. De omzetgroei dient minimaal 20% te zijn in de voorgaande drie jaar, waarbij het laatste jaar winstgevend dient te zijn afgesloten.

Een bekroning op het werk

“Het winnen van de FD Gazelle 2019 wordt door het hele team gezien als een bekroning op het werk wat we dagelijks verrichten voor een nog elke dag groter groeiend aantal klanten. In de zomer van 2017 zijn we gestart met een eigen productielocatie aan de rand van de stad Groningen, waar we met één van de meest innovatieve drukpersen, de Kodak Nexpess, dagelijks drukwerk produceren. Drukwerk bestelt men heel eenvoudig online in onze DWCPRINT webshop. De groei is sinds het opzetten van een eigen productielocatie explosief, wat ervoor zorgt dat we nu uit ons jasje groeien en met enige spoed alweer op zoek zijn naar een nieuwe locatie”, aldus Martijn ten Pas.

Plannen voor de komende tijd

Niet alleen een verhuizing staat gepland voor de komende maanden. Ook wordt begin 2020 de vernieuwde DWCPRINT webshop gelanceerd. “De nieuwe webshop wordt een stuk cleaner en moderner. Daarnaast komen er ook nog een aantal handige functies bij. We zijn behoorlijk enthousiast over de nieuwe lay-out en functionaliteiten. Ook een aantal vaste klanten, die bevoorrecht waren een sneak peak van de nieuwe webshop te krijgen, zijn erg te spreken over de nieuwe mogelijkheden die de webshop gaat bieden. Ja, we zijn met mooie dingen bezig”, vertelt Martijn ten Pas enthousiast.   

De snelste groeiers worden op verschillende data per regio bekend gemaakt. De uitreiking voor regio Noord vindt plaats op 7 november in het DNK in Assen. Dan zal duidelijk worden op welke plek DWCPRINT in de ranglijst is geëindigd. 

Pin It on Pinterest

Share This