Heb je een boodschap die je bij een breed (nieuw) publiek onder de aandacht wilt brengen? Dan is een huis-aan-huis verspreiding de perfecte manier om dit te doen. Stel je hebt een nieuwe bedrijfslocatie geopend en je wilt lokaal of regionaal adverteren, dan kun je op basis van postcode, wijk, stad of in de door jou gewenste straal om je nieuwe locatie heen een flyer laten bezorgen. In deze blog vertellen wij jou alles over flyers huis-aan-huis verspreiden.

Hoe gaat dit in z’n werk?

flyers-drukken

De eerste stap in flyers huis-aan-huis verspreiden is het laten drukken van flyers. Om te voorkomen dat je achteraf te weinig of juist te veel flyers hebt laten drukken, is het verstandig van te voren te onderzoeken uit hoeveel adressen het gebied bestaat waar je de flyer wilt laten bezorgen. Stuur ons een mail, chat of whatsapp bericht met je gewenste verspreidgebied, en wij vertellen precies uit hoeveel brievenbussen je verspreidgebied bestaat. De adressen met NEE/JA en NEE/NEE stickers halen we er voor je uit, zo betaal je nooit teveel. Daarna kan je de flyers bestellen. Kies bij voorkeur voor een A4 of A5 formaat. Een formaat kleiner dan A5 raden we af. Je wilt namelijk niet dan jouw boodschap wordt gemist in al het folder geweld. 

Een veel gekozen papiersoort voor een flyer is MC Gloss. Dit is een mooi, glossy papiersoort die foto’s nog meer laat spreken. Kies qua grammage minimaal voor 135 grs tot 250 grs. Vanaf 250 grams spreken we eerder over een kaart dan een flyer. 

Wil je echt uitpakken met jouw flyer? Dan kun je ook overwegen een flyer met foliedruk of spot-uv te laten drukken. Hiermee maak je zeker indruk op jouw potentiële klanten! 

Drukwerk aanbieden bij de verspreider

Nadat het drukwerk klaar is, bezorgen wij je flyers bij de verspreider van de bezorgregio(‘s). Houd rekening met een verwerkingstijd van twee weken. Dit betekent dus dat wanneer je vandaag flyers met huis-aan-huis verspreiding bestelt, deze over circa 3 weken op de mat valt. 

Per post versturen
Over de bezorging

Jouw flyer wordt bezorgd bij alle huishoudens binnen het verspreidingsgebied welke jij hebt aangegeven. Wil je een flyer (of andere drukwerkuiting) laten bezorgen bij bedrijven? Kies dan voor een direct mailing. Wil je meer weten hierover? Neem dan contact met ons op! 

In de maanden november en december dien je rekening te houden met de beschikbaarheid van de verspreiders. Neem daarom ruim van te voren contact met ons op om jouw flyer in de feestmaanden te kunnen laten verspreiden.

Drukwerk huis-aan-huis laten verspreiden

Wat je ook huis-aan-huis wilt laten verspreiden, DWCPRINT regelt het voor jou. Over kwaliteit hoef jij je geen zorgen te maken. We werken met de beste machines en materialen, waardoor we dag in dag uit topkwaliteit kunnen leveren. Heb je vragen over het bovenstaande? Laat het ons weten! Neem contact met ons op, want we helpen je graag verder. Op werkdagen kun je ons tussen 09:00 en 17:00 bereiken door ons te mailen, bellen, met ons te chatten of door ons een WhatsApp bericht te sturen. 

Drukwerk laten verspreiden? DWCPRINT is jouw partner! 

Pin It on Pinterest

Share This