Geboortekaarten drukken
De geboorte van een nieuw leven verdient natuurlijk een mooie aankondiging. Wanneer je hippe geboortekaartjes wilt laten drukken volgens de laatste trends zit je bij DWCPRINT goed. Hier kun je kiezen uit ontzettend veel populaire en trendy papiersoorten. Daarnaast, niet te vergeten, heb je ook nog talloze opties wat betreft de afwerking van jouw kaart. Wat dacht je bijvoorbeeld van folie? Wij geven je in deze blog graag een aantal voorbeelden voor het drukken van hippe geboortekaartjes. 

Hippe geboortekaartjes papier 

We gaven het hierboven al prijs. Bij DWCPRINT kun je kiezen uit inmiddels maar liefst 22 verschillende papiersoorten! Nog altijd populair zijn papiersoorten met een structuur. Linnenpersing is een mooi wit papiersoort met een structuur van linnen. Dit papier geeft jouw ontwerp meteen een chique uitstraling. Of wat dacht je van drukken op Tintoretto Gesso? Tintoretto hebben we beschikbaar in de ‘standaard’ witte uitvoering, maar daarnaast ook in roze, (oker)geel, blauw en rood. Dit papier heeft veel weg van aquarelpapier en geeft jouw kaartje een authentieke uitstraling. Een origineel geboortekaartje gegarandeerd!

Tintoretto geel
Tintoretto Paprika
Tintoretto blauw
Tintoretto Cubeba

Van links naar rechts: Curry, Paprika, Ginepro en Cubeba.

wit op kraftpapier

Een subtiele glinstering in het papier doet het ook altijd nog steeds goed. Waar Parelmoer iets meer richting crème loopt, is IJswit écht wit. Als laatste benoemen we nog graag kraftpapier. Deze staat garant voor een toffe vintage uitstraling van jullie geboortekaartjes. Helemaal van het moment!

Twijfel je nog tussen een aantal papiersoorten? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om papiermonsters op te vragen. Dit doe je heel eenvoudig en snel hier

De allernieuwste druktechnieken voor kaarten

Goudinkt
Een full-colour bedrukking volstaat altijd. Zo ook een bedrukking met enkel zwart. Maar wist je dat je ook met witte inkt en goud inkt kun printen? Met deze laatste is het zelfs mogelijk om allerlei metallic kleuren te simuleren. Zo maak je er écht een feestje van! 

goudfolie druk
Hou je wel van een beetje glinstering? Dan moet jij je zeker eens verdiepen in de mogelijkheid om jouw geboortekaartjes af te laten werken met folie. Keuze heb je bij  DWCPRINT uit maar liefst 10(!) verschillende folies, waaronder goud, zilver, koper en rosé-goud. Doordat wij foliedrukwerk digitaal drukken kunnen we de opstartkosten laag houden, waardoor jij heel goedkoop hippe geboortekaartjes met folie kunt laten drukken bij DWCPRINT. En als je denkt dat de levertijd lang is voor een afwerking met foliedruk, dan heb je het mis. Op werkdagen voor 16:00 uur bestelt, betekent al de volgende werkdag versturen! 

Proefdruk van een geboortekaartje

Benieuwd hoe het ontwerp van jullie geboortekaartje er op een bepaald papiersoort uit komt te zien? Laat dan voor een klein prijsje een proefdruk maken. Je bestelt deze gewoon heel eenvoudig online. Wanneer jij jouw kaartje hebt samengesteld en bij oplage ‘1’ hebt ingevoerd, ga je zien dat er in jouw winkelwagen een korting van 50% in mindering wordt gebracht. 

Alle soorten hippe geboortekaartjes laat je drukken bij DWCPRINT

Moge het duidelijk zijn dat je bij DWCPRINT ontzettend veel opties hebt voor het drukken van hippe geboortekaartjes. Betreft jouw bestelling geen speciale afwerkingen? Dan leveren we doorgaans al de volgende dag! Heb je nog vragen of zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zitten op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur klaar om jouw verder te helpen. Je kunt ons bereiken door te bellen, mailen, chatten (met direct antwoord) of door ons een WhatsApp bericht te sturen. 

Hippe geboortekaartjes laat je drukken bij de kaartjesspecialist DWCPRINT!

Pin It on Pinterest

Share This