Hoewel we tegenwoordig veel digitaal doen is niet zo fijn als even aantekeningen te kunnen maken op papier. Tijdens een telefoongesprek, een brainstormsessie of een cursus; notitieboekjes komen overal van pas! Wil je notitieboekjes drukken van topkwaliteit? Dan hoef je niet meer verder te zoeken, dan zit je bij DWCPRINT goed. Wij stellen jouw notitieboekjes samen op basis van de beste materialen en drukken deze vervolgens met de meest vooraanstaande machines. 

Jouw eigen ontwerp notitieboekjes drukken 

Notitieboekjes drukken? Bij DWCPRINT stel jij ze helemaal zelf samen. Allereerst kun je kiezen uit verschillende mogelijkheden voor het binden van jouw notebooks, te weten: met een wire-o (spiraalband), met twee nietjes in de rug of met lijm in de rug gebonden. Hieronder lichten we deze drie verschillende manieren van binden even kort toe.

wire-o brochure

Wire-o notitieboekjes drukken 

Kies je voor een wire-o binding? Dan zijn de bladzijdes van jouw notitieboekje eenvoudig om te slaan. Dit komt het schrijven zeker ten goede. Keuze heb je uit vier verschillende kleuren wire-o: zwart, wit, zilver en koper. Een wire-o in de rug geeft jouw notitieboekjes een stoere uitstraling. 

 

Geniete brochure drukken
Geniete notitieboekjes

Een tweede optie is het drukken van notitieboekjes afgewerkt met twee nietjes in de rug. Je zou het kunnen vergelijken met een schrift. Hiervoor dien je wel rekening te houden met een niet al te groot maximum aantal pagina’s, anders gaat het boekje open staan. Moeten de notitieboekjes eenvoudig op te bergen zijn in een ringbandmap? Kies dan voor een afwerking met oognieten in plaats van platte nietjes. 

 

Gelijmde brochure drukken
Gelijmde notitieboeken 

Een derde optie is het lijmen van jouw brochures. Hierbij wordt lijm in de rug aangebracht. Een beetje zoals je dit kent van tijdschriften en (werk)boeken. Dit geeft jouw notitieboekjes een mooie, luxe uitstraling. Een alternatief op gelijmde notitieboekjes is het notitieblok. Ook hierbij wordt lijm toegepast, maar dan aan de kop van de vellen. Dit maakt het heel eenvoudig bladzijdes los te scheuren.

 

Druk- en afwerkopties 

Notitieboekjes drukken doe we helemaal op maat voor je. Allereerst bepaal jij jouw eigen formaat. Hierbij kun je kiezen uit een lijstje standaard formaten, maar ook volledig zelf jouw afmetingen ingeven. Vervolgens bepaal je het papiersoort. Je kunt kiezen uit een assortiment van inmiddels meer dan 20(!) verschillende papiersoorten. Notitieboekjes drukken doen we in de meeste gevallen in full-colour, maar wist je dat we ook met een vijfde kleur kunnen drukken? Dit kan witte inkt of goudinkt zijn. Witte inkt pas je vanzelfsprekend alleen toe op onze gekleurde papiersoorten. Hiermee kun je een ontzettend gaaf effect creëren. Of wat dacht je van een omslag met foliedruk? Hiermee maak jij jouw notitieboekjes helemaal exclusief! 

Notitieboekjes drukken bij DWCPRINT

Heb je vragen over het drukken van notitieboeken of wellicht één van de andere producten uit het assortiment van DWCPRINT? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder. Je kunt ons op werkdagen bereiken van 09:00 tot 17:00 uur door ons te bellen, te mailen, met ons te chatten of door ons een WhatsApp bericht te sturen. 

Notitieboekjes drukken van exclusieve topkwaliteit, maar dan zéér voordelig? Laat dat maar over aan DWCPRINT!

 

Volg ons op social media voor de nodige (pr)in(t)spiratie! 

Pin It on Pinterest

Share This