Het waren drie top dagen op de Sign & Print Expo in Gorinchem, wat hebben we genoten! Speciaal voor de Sign & Print Expo (hét event voor grafici) hebben we een DWCPRINT CAFÉ opgezet. De bedoeling was dat je deze, net als een écht café, gewoon even kon binnenlopen om je te laten inspireren door het ruime aanbod samples die in onze stand aanwezig waren of om bijvoorbeeld even een praatje te maken met één van jouw vaste orderbegeleiders.

Het DWCPRINT CAFÉ

Hieronder een kleine sfeerimpressie van het DWCPRINT CAFÉ:

DWCPRINT CAFÉ bezetting
DWCPRINT CAFÉ

 

 

 

 

 

Het regende complimentjes

Editie 2019 was voor DWCPRINT de eerste editie. Vooraf is het natuurlijk lastig in te schatten wat te verwachten, maar wij zijn zeer positief verrast! Wat het hele beurs-team betreft was onze deelname als standhouder op de Sign & Print Expo zeer geslaagd! We hebben ontzettend veel leuke mensen mogen spreken. Daarnaast hebben we ook veel complimenten mogen ontvangen over wat betreft onze (druk)kwaliteit, service, de stand en de goede koffie in de stand! 🙂 Je snapt het wel, dat heeft ons heel goed gedaan. 

Showcases gingen als warme broodjes

DWCPRINT showcase

Voor aanvang van de beurs hebben we al meerdere malen laten doorschemeren dat je niet met lege handen de beurs hoefde te verlaten wanneer je een bezoekje zou brengen aan het DWCPRINT CAFÉ. We zijn naar Gorinchem afgereisd met een grote hoeveelheid showcases, pennen, kortingsvouchers, postkaarten, doosjes met speelkaarten, stickers, ga zo maar door. Voor de (gratis) showcase bleek grote interesse te zijn. Dit zorgde ervoor dat de eerste dag onze voorraad showcases al flink zagen krimpen. In totaal zijn er zo’n 250 showcases uitgedeeld in drie dagen. Een record!

Heb je ons niet kunnen bezoeken op de Sign & Print Expo? Natuurlijk kun je ook gewoon via de website de gratis showcase (t.w.v. €35,-) bestellen: https://www.dwcprint.nl/preselect/ Let wel op: de showcase is gratis voor grafici met een kvk-inschrijving. Ben je niet ingeschreven bij de kvk? Dan bestaal je slechts €9,95 incl. BTW en verzending. 

 

Pin It on Pinterest

Share This