Organiseer je binnenkort een festival of ander event en wil je hiervoor tickets drukken? Dan heten we jou van harte welkom bij DWCPRINT! Hier zit je goed voor het drukken van al jouw entreetickets. Je hebt ontzettend veel opties in het samenstellen van jouw entreekaarten. Welke dat zijn? Dat lees je hieronder. 

Uitpakken met entreetickets 

Een entreebewijs geeft alvast een voorproefje van wat jouw bezoekers kunnen verwachten. Hoe leuk is het dan dat je hiermee alvast kunt uitpakken? Maak een keuze uit één van de grootste online papierassortimenten van Nederland. Ga je voor een glad, wit papiersoort? Of wil je iets speciaals en ga je voor een papiersoort met een structuur, zoals: Tintoretto Gesso of Texture Vergé? Jij bepaalt het helemaal zelf!

Luxe afwerkingen voor tickets drukken

goudfolie druk

Niet alleen het assortiment papier is zeer uitgebreid, maar ook de opties die je hebt met betrekking tot de bedrukking van jouw tickets. Een standaard bedrukking is een bedrukking in kleur of enkel zwart. Wist je dat je ook kunt kiezen voor een bedrukking met witte inkt of goudinkt? Witte inkt is ontzettend gaaf op één van onze gekleurde papiersoorten. Wat dacht je van zwart papier, goud, zilver of één van onze bijzondere Tintoretto kleuren? Het is allemaal mogelijk.

Wil je écht luxe tickets drukken? Kies dan voor een afwerking met foliedruk. Je kunt dan bepaalde elementen in jouw ontwerp extra laten opvallen door deze te laten afwerken met één van onze 10 verschillende metallic kleuren, waaronder het populaire goudfolie, rose-goudfolie, koperfolie en zilverfolie. 

Nummering en afscheurstrook

Entreetickets worden in veel gevallen voorzien van een afscheurstrook, een identiek nummer en/of barcode. Ook deze opties bestel je gewoon heel eenvoudig en snel online bij DWCPRINT. Jij vertelt ons waar je de perforatie wilt hebben en levert ons, wanneer je een nummering wenst, een bestand aan met daarin alle nummers. Wij maken dan vervolgens een proef voor je die je mag beoordelen. Is deze voor jou akkoord? Dan gaan we de tickets voor je drukken. 

Tickets drukken bij DWCPRINT

Jouw tickets moeten er goed uit zien toch? Bij DWCPRINT ben jij verzekerd van topkwaliteit drukwerk. Bij DWCPRINT profiteer je dan ook van 100% tevredenheidsgarantie. Heb je vragen over tickets drukken of één van de andere producten uit het assortiment van DWCPRINT? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Hier zitten onze drukwerkexperts klaar om jou verder te helpen. Ook wanneer je behoefte hebt aan advies kun je hier terecht.  

Tickets drukken? Dat doe je eenvoudig, snel en voordelig online bij DWCPRINT!

Pin It on Pinterest

Share This