Tintoretto Gesso. Alleen de naam is al veelbelovend. Of wat dacht je van Fedrigoni? Fedrigoni is dé leverancier van ons Tintoretto papier. In deze blog vertellen wij jou alles over dit speciale papier en welke opties je allemaal hebt voor het bedrukken ervan.

Wat is Tintoretto Gesso?

Tintoretto Gesso is een papiersoort met een prachtige, subtiele structuur. De structuur kunnen we het beste omschrijven als ‘geschept’. Deze geschepte structuur geeft het papier een ambachtelijke uitstraling. Daarnaast heeft Tintoretto Gesso veel weg van aquarelpapier. Tintoretto Gesso is een ongestreken papiersoort. Dit betekent dat er geen coating over het papier is aangebracht. Het papier voelt ruw aan en heeft een matte uitstraling. Ongestreken betekent overigens ook dat het papier goed te beschrijven is. De kleur van het papier loopt iets meer richting gebroken wit. Tintoretto hebben we beschikbaar in 300 grams en 350 grams.

Waar wordt Tintoretto Gesso veel voor gebruikt?

Met name voor kaartenmakers is het een geliefd papiersoort. Dit komt omdat het een papiersoort is die aan ieder ontwerp een unieke, luxe uitstraling geeft. Naast kaarten wordt dit papiersoort ook vaak gebruikt voor het drukken van visitekaartjes of posters. Of wat dacht je van een omslag voor bijvoorbeeld een geniete brochure? Tintoretto is multi-inzetbaar!

Ben je op zoek naar een papiersoort met een bijzondere structuur, maar twijfel je nog of Tintoretto Gesso voor jou de juiste keuze is? Binnen het papierassortiment van DWCPRINT kun je ook een keuze maken uit onderstaande papiersoorten met een structuur:

  • Linnenpersing – een papiersoort met een structuur van linnen (wit)
  • Texture Vergé – een papiersoort met een horizontaal lijnenspel (gebroken wit)

Kan ik samples aanvragen van Tintoretto Gesso?

Wil je het papier met eigen ogen bewonderen voor je over gaat tot bestellen? Geen probleem. Vraag gerust onze samples aan. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. In de meeste gevallen verzenden we de samples dezelfde (werk)dag nog met de post, zodat deze vaak de volgende dag al bij jou op de mat vallen. Zo hoef jij dus nooit lang te wachten voor het maken van de beste papierkeuze.

Waarom drukwerk op Tintoretto Gesso bestellen bij DWCPRINT?

Wanneer jij jouw drukwerk bestelt bij DWCPRINT ben je verzekerd van uitstekende kwaliteit. Wij drukken alleen op de beste materialen en met de beste machines. Bestel jij jouw digitaal drukwerk op werkdagen voor 16:00 uur? Dan wordt dit (m.u.v. bestellingen met bijzondere afwerkingen) de volgende werkdag al geleverd! Heb je nog vragen over Tintoretto Gesso of wellicht over één van onze andere papiersoorten? Neem dan contact met ons op. We helpen je op werkdagen van 08:30 tot 17:00 graag verder!

Tintoretto Gesso bedrukken doe je uiteraard bij DWCPRINT!

Pin It on Pinterest

Share This