De gezellige decembermaand komt langzamerhand dichterbij. Sinterklaas, kerst, maar ook de laatste dag van 2019. Dat is het moment waarop we onze relaties verrassen met een eindejaarsgeschenk. Een geschenk om ze te bedanken voor de samenwerking van afgelopen jaar. Een goed moment dus om nu alvast te gaan oriënteren voor leuke eindejaarsgeschenken. We begrijpen dat het lastig kan zijn elk jaar weer iets origineels te verzinnen, maar we helpen je graag een handje door je een top 5 van de leukste relatiegeschenken te geven. Lees hieronder snel welke leuke opties je kunt overwegen. 

Leuke eindejaarsgeschenken met een stukje persoonlijkheid

Niets is zo leuk om in ontvangst te nemen dan een persoonlijk eindejaarsgeschenk. Hoe je leuke eindejaarsgeschenken persoonlijk kunt maken? Heel simpel: door bijvoorbeeld de naam van het bedrijf of de persoon op het geschenk te laten drukken. Wij zijn van mening dat je meer indruk maakt met een gepersonaliseerd eindejaarsgeschenk. Deze top 5 is een verzameling van producten die je allemaal volledig naar eigen wens kunt personaliseren. 

wijnkist bedrukken

#1 wijnkist bedrukken

Wijn doet het altijd goed als eindejaarsgeschenk, maar je wilt een fles natuurlijk wel zo mooi mogelijk verpakken. Het moet echt een cadeautje zijn. Om een fles wijn een cadeautje te laten zijn kun je speciaal hiervoor een wijnkist laten bedrukken. De basis van de wijnkist is hout. De deksel is van Forex (geschuimd pvc materiaal). Deze deksel kun je volledig zelf laten bedrukken. Een wijnkist biedt ruimte voor één of twee flessen wijn. 

Wil je er nog een schepje bovenop doen en jouw eindejaarsgeschenk echt persoonlijk maken? Laat dan ook wijnetiketten personaliseren met een mooie boodschap. Ongetwijfeld dat dit geschenk letterlijk en figuurlijk in de smaak gaat vallen.

Whiteboard bedrukken

#2 Whiteboard bedrukken

Een origineel eindejaarsgeschenk die ook nog eens praktisch is? Laat dan een Whiteboard drukken. Deze komt in menig kantoorruimte zeker van pas. Handig voor het maken van een wekelijkse planning of om notities op te schrijven tijdens een meeting. Een whiteboard is ook nog eens magnetisch. Hoe dan ook: er zijn tal van handige toepassingen te verzinnen. Tip: laat het logo van de ontvanger op het bord terugkomen. Zo weet je zeker dat het whiteboard daadwerkelijk een plekje krijgt. 

Kalenders drukken

#3 Kalender

Inderdaad, een kalender. Ook in dit digitale tijdperk is een kalender nog steeds onmisbaar. Een verjaardagskalender of wellicht een maandkalender? Een kalender is een handig geheugensteuntje. Maak jouw kalender extra speciaal door bijvoorbeeld te kiezen voor een iets minder voor de hand liggend formaat (bijvoorbeeld vierkant), een speciaal papiersoort of een bijzondere kleur ringband, zoals bijvoorbeeld koper.

#4 Speelkaarten 

Leuke eindejaarsgeschenken met een funfactor? Laat dan een doosje met speelkaarten drukken. Een origineel eindejaarsgeschenk wanneer er sprake is van een iets beperkter budget. Hoe leuk is het als je ook dit doosje personaliseert met de naam van de ontvanger. Zeker tijdens de gezellige decembermaand zullen er genoeg gelegenheden zijn waarop de speelkaarten goed van pas gaan komen. Game on! 

Notitieboekjes drukken
#5 Notitieboekje  

Gewoon naast je op je bureau of op zak wanneer je op klantenbezoek gaat. Een notitieboekje is altijd handig bij je te dragen. We hebben allemaal onze mobiele telefoon bij ons waar we notities in kunnen maken, maar in sommige situaties is het zakelijker wanneer je even wat opschrijft op papier. Daarnaast laat dit ook zien dat je goed voorbereid bent. Neem een compact formaat, bijvoorbeeld A5 of A6. Deze kun je eenvoudig meenemen in je broekzak of tas. Notitieboekjes kun je laten lijmen, nieten of in laten binden met een mooie wire-o. Opties genoeg dus! 

 

Pin It on Pinterest

Share This