De gezellige decembermaand is alweer aangebroken. Een maand die in het teken staat van Sinterklaas, kerst en oud & nieuw. Met name kerst is het moment van het jaar waarop we mooie herinneringen mogen maken en het samen zijn met familie en vrienden centraal staat. Ondanks het feit dat we momenteel leven in een digitaal tijdperk, is kerstkaarten versturen nog steeds populair voor particulieren en bedrijven. Met het versturen van een kerstkaart laat je zien dat je de samenwerking van het afgelopen jaar waardeert en deze ook in het nieuwe jaar graag wilt voortzetten. 

Het juiste moment om jouw kerstkaarten te versturen

Het is gebruikelijk om kerstkaarten te versturen na 5 december. Het maak niet uit of je een kerstkaart vroeg of laat verstuurd, maar je dient wel rekening te houden met het bestellen van jouw kerstkaarten. Dit neemt namelijk ook de nodige tijd in beslag. Houd ook rekening met de verzending van jouw bestelling met kerstkaarten. Tijdens de decembermaand hebben de vervoerders het namelijk extra druk, omdat er massaal online Sinterklaas en kerstcadeautjes worden besteld. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat jouw pakketje ook iets later geleverd gaat worden. Verstuur jouw kerstkaarten niet later dan 19 december. Jouw kerstkaarten vallen dan nog voor kerst op de mat. 

Gepersonaliseerde kerstkaarten 

Gepersonaliseerde kaart

Inderdaad, jij kunt jouw kerstkaarten ook laten versturen. Hoe? Als jij jouw kerstkaarten online bestelt bij DWCPRINT heb je de mogelijkheid deze te laten personaliseren. Dit wil zeggen: jij levert een ontwerp aan + alle adressen in een Excel-bestand, DWCPRINT verwerkt deze adressen op jouw kerstkaarten. Zorg ervoor dat je het ‘port-betaald’ logo niet vergeet op de kaart te plaatsen.

Nadat jij een digitale proef hebt goedgekeurd, worden de kaarten gedrukt en door DWCPRINT bij PostNL aangeleverd. Dit kan onder jouw eigen klantnummer of onder het klantnummer van DWCPRINT. Zo heb je er helemaal geen omkijken meer aan! 

Moet je nog een ontwerp maken voor een kerstkaart? Lees dan ook zeker onze blog waarin we de laatste kerstkaartentrends delen. Je leest het hier. Helemaal geen tijd/zin om een ontwerp te maken? We hebben ook een aantal gratis templates die je kunt gebruiken. Deze download je hier

DWCPRINT is jouw partner voor kerstkaarten versturen

Natuurlijk wil jij dat jouw kerstkaarten er mooi en verzorgd uitzien. Het is namelijk ook een visitekaartje voor jouw bedrijf. Bij DWCPRINT hoef jij je over de kwaliteit geen enkel moment druk te maken. Er wordt namelijk alleen met de beste machines gewerkt. Heb jij vragen over kerstkaarten versturen en/of het drukken van kerstkaarten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zitten op werkdagen tijdens kantooruren klaar om jou verder te helpen!

Kerstkaarten laten versturen? DWCPRINT is jouw partner! 

Pin It on Pinterest

Share This