Heb je binnenkort een speciaal evenement op de planning staan die wel een feestelijke aandachtstrekker kan gebruiken? Laat dan vlaggetjes bedrukken! Met bedrukte vlaggetjes voeg je met een handomdraai een feestelijke touch toe aan ieder evenement. We vertellen jou in deze blog alles over het bedrukken van vlaggetjes. 

vlaggetjes bedrukken
Toepassingen vlaggetjes bedrukken

Er zijn ontzettend veel gelegenheden te verzinnen die wel een feestelijke aankleding kunnen gebruiken. Een vlaggenlijn met een lengte van 5 meter bestaat uit 13 vlaggetjes. De vlaggetjes zijn 22 bij 30,5 cm groot en worden afgewerkt in de kenmerkende driehoek-vorm. Op deze vlaggetjes kun je verschillende ontwerpen toepassen. Op deze manier is het dus ook mogelijk om een naam of woord te laten drukken op jouw vlaggenlijn, bijvoorbeeld bij de geboorte van een nieuw leven. En zo zijn er nog tal van toepassingen te verzinnen, waaronder: 

 

☑ Vlaggetjes bedrukken voor beursdeelname

Kies jij voor vlaggetjes bedrukken voor in jouw beursstand? Dan trek jij ongetwijfeld die mensen naar jouw stand toe. Met bedrukte vlaggetjes kan jouw stand niet meer ongezien blijven. Gebruik de kleuren van je huisstijl en laat jouw logo op de vlaggetjes terugkomen voor een strak geheel. 

☑ Ter promotie van actie of aanbieding

Een actie of aanbieding in petto? Natuurlijk wil je dat deze maximaal onder de aandacht wordt gebracht. Met bedrukte vlaggetjes maak jij van jouw actie/aanbieding écht een feestje! Dat gaan ook jouw klanten opmerken…

☑ Lancering van een nieuw product 

Een nieuw product gelanceerd? Reden voor een feestje dus! Hoe kun je dit leuker aankleden dan met feestelijk bedrukte vlaggetjes? Laat iets van bijvoorbeeld de eigenschappen van dit nieuwe product in de vlaggetjes terugkomen en het plaatje is helemaal compleet. 

Laat jij jouw vlaggetjes bedrukken door DWCPRINT? Dan kun je deze ook gebruiken buiten. Je hebt keuze uit twee verschillende materialen: vlaggenstof en PVC doek. Beide materialen zijn sterk en 100% weerbestendig. Kies je voor een enkelzijdig bedrukking van jouw vlaggetjes? Dan worden deze gedrukt op vlaggenstof. Wil je graag dat er wordt gedrukt op beide zijden van het materiaal? Dan produceren wij jouw vlaggetjes op PVC doek. Voor de afwerking van jouw vlaggenlijn heb je keuze uit een witte of zwarte band. 

Vlaggetjes bedrukken bij DWCPRINT

Bij DWCPRINT profiteer je van 100% tevredenheidsgarantie. Dat is een fijne gedachte toch? Met een team drukwerkspecialisten werken wij elke dag met plezier aan de mooiste drukwerkproducten. Heb je een vraag of zou je graag (vrijblijvend) advies willen van één van onze specialisten? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon, mail, chat of WhatsApp. We helpen je graag verder! 

Bedrukte vlaggetjes voor welke gelegenheid dan ook? DWCPRINT regelt het voor jou!

Pin It on Pinterest

Share This