Digitaal contoursnijden is het stansen van drukwerk, maar dan zonder stansmes. Wij noemen het daarom zelf ook wel digitaal stansen. Met een flinterdun, scherp mesje wordt jouw drukwerk aan de hand van een contourtekening in de door jou gewenste vorm gesneden. Hiermee ben je dus in staat om iets geheel unieks te creëren. Doordat er niet met hitte en/of een laser wordt gewerkt is er geen enkele kans op roetafzetting(en) lang de randjes en ben je dus altijd verzekerd van een super strak resultaat! We leggen je hieronder alles uit over deze bijzondere afwerktechniek.

 

Hoe werkt digitaal contoursnijden?

Waar voor het traditioneel stansen wordt gewerkt met een stansmes, is dit voor het digitaal contoursnijden van drukwerk verleden tijd. Dit betekent aanzienlijk lagere opstartkosten én een snellere levertijd! Digitaal contoursnijden werkt als volgt: jij maakt een contourtekening van de door jou gewenste vorm, opgemaakt volgens de door ons voorgeschreven aanleverspecificaties. Wij regelen de rest! We drukken allereerst de vellen, voorzien van jouw ontwerp. Vervolgens worden deze vellen door onze digitale stansmachine in de door jou aangeleverde vorm gesneden en is jouw drukwerk klaar om verzonden te worden!

Proefdruk laten maken

Het is mogelijk om van digitaal contourgesneden drukwerk een proefdruk te bestellen. Hier geven we ook nog eens 50% korting op. Deze korting is direct zichtbaar op de productpagina. Doe er je voordeel mee! Drukwerk wat gevouwen dient te worden leveren we altijd plano. Dit betekent dat je dit zelf nog dient te vouwen.

Wat zijn de mogelijkheden van digitaal contoursnijden

De mogelijkheden van digitaal contoursnijden zijn ongekend. Kaarten, folders, visitekaartjes, stickervellen; geef het een naam en wij stansen het voor je! Onze digitale stansmachine biedt dezelfde mogelijkheden als een traditionele stansmachine. Naast snijden kan deze ook een ril maken (voor drukwerk wat gevouwen dient te worden), slitten (voor stickers waarbij niet door de backing mag worden gesneden) en een perforatierand aanbrengen (voor het maken van een afscheurstrook) in jouw drukwerk. 

Pocketfold kaarten

Stickervellen eigen contour

Gondeldoosjes

Digitaal contoursnijden bij DWCPRINT

Wil je verzekerd zijn van topkwaliteit drukwerk? Dan laat jij jouw drukwerk digitaal contoursnijden door DWCPRINT. In eigen productielocatie wordt gewerkt met de beste kwaliteit machines en materialen, waardoor er dag in dag uit topkwaliteit drukwerk geleverd kan worden. Heb je vragen over deze bijzondere afwerking of wellicht één van onze andere druk- of afwerkmogelijkheden? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Je kunt ons op werkdagen bereiken tussen 09:00 en 17:00 uur. We helpen je graag verder! 

Jouw drukwerk digitaal contourgesneden? Laat dat maar over aan de drukwerkspecialist DWCPRINT.

Pin It on Pinterest

Share This