Met een visitekaartje wil je natuurlijk indruk maken. Hoe je dat kunt doen? Door niet voor een standaard visitekaartje te gaan! In deze blog geven we je een aantal leuke voorbeelden van originele visitekaartjes drukken, die je gewoon online kunt bestellen bij DWCPRINT. Lees snel hieronder verder!

 

Voorbeelden van originele visitekaartjes drukken

Er zijn tal van manieren om met jou visitekaartje origineel te zijn. Om te beginnen kun je je onderscheiden door te kiezen voor een ander formaat visitekaartje te kiezen. Een visitekaartje is standaard 85 x 55 mm. Wanneer je kiest voor een vierkant kaartje, bijvoorbeeld, 55 x 55 mm, val je meteen al op!

 

Originele papiersoorten voor visitekaartjes

Niet alleen met een afwijkend formaat laat je originele visitekaartjes drukken. Ook het papier kan een bepalende rol spelen. Ze kun je gaan voor een standaard MC-papier of mat wit HVO Offset papier, maar je kunt ook voor een papiersoort gaan met een eigen karakter. Hierbij kun je denken aan een bijzondere structuur/textuur of kleur. Een voorbeeld van zo’n papiersoort is bijvoorbeeld kraftpapier. Kraftpapier heeft een prachtige gerecyclede uitstraling. Of wat dacht je van een papiertje met een kleurtje, bijvoorbeeld zwart? 

Bijzondere drukmogelijkheden

We hebben nog een manier voor je waarmee jij je kunt onderscheiden: de bedrukking. Natuurlijk kun je voor een bedrukking met zwart gaan of in full-colour, maar bij DWCPRINT kun je, naast de full colour kleuren, ook nog kiezen voor een extra kleur. Ja, inderdaad! We voegen hierbij gewoon nog een drukkleur aan de pers toe! Dit kan witte inkt zijn of goudinkt. Wit pas je toe op alle gekleurde papiersoorten, goudinkt kun je op alle papiersoorten toepassen.

 

Speciale afwerkmogelijkheden

Originele visitekaartjes drukken doe je ook door te kiezen voor één van de speciale afwerkmogelijkheden. Je kunt bepaalde elementen in jouw ontwerp extra uitlichten. Dit kan door toepassing van foliedruk (keuze heb je uit 10 verschillende metallic foliekleuren) of door het toepassen van spot-uv. Met spot-UV maak je elementen hoogglanzend. Deze komen letterlijk en figuurlijk aan het licht wanneer je speelt met lichtval!

originele visitekaartjes met foliedruk
  
visitekaartjes met spotuv

Visitekaartjes met foliedruk vs. visitekaartjes met spot-uv 

Standaard laat jij jouw visitekaartjes in een rechthoekige vorm/vierkante vorm snijden, maar wist je dat je ook visitekaartjes kunt laten snijden in de vorm die jij mooi vindt? We snijden jouw visitekaartjes dan niet, maar stansen deze digitaal voor je. Digitaal stansen betekent stansen zonder duur stansmes. Daarnaast is de levertijd ook nog eens vele malen sneller!

 

Originele visitekaartjes drukken bij DWCPRINT

Kortom; wil je originele visitekaartjes drukken? Dan is DWCPRINT jouw drukwerkpartner. Heb je vragen over het bovenstaande en/of wil je even met één van onze drukwerkspecialisten sparren? Neem contact met ons op! Je kunt ons op werkdagen bereiken van 09:00 tot 18:00 uur. We zitten klaar om je verder te helpen.

Originele visitekaartjes? DWCPRINT drukt het voor je!

Pin It on Pinterest

Share This